Skip to content

KLEURTEGELS

Kleurtegels zijn een nieuwe, verrassende manier van kleuren voor volwassenen. Negen fraaie motieven uit Istanbul wachten op jouw kleurinspiratie.

Kleurtegels

Kleur je eigen tegeltableau

Kleurtegels zijn watervast wat betekent dat je ook aquarelpotloden of verf kunt gebruiken. Je kunt ze eenvoudig aan elkaar bevestigen en ophangen. Zo creëer je jouw unieke Kleurtegeltableau!

Bloemen uit Istanbul

De motieven op de Kleurtegels in dit pakket komen uit Istanbul. Greet Haasnoot verzamelde bloemmotieven van het prachtige oude tegelwerk in deze stad.

Kleurtegelstableau

IXXI ophangsysteem

Elk doosje Kleurtegels bevat het ophangsysteem van IXXI.  Zo kun je de Kleurtegels eenvoudig aan elkaar bevestigen en ophangen. Op die manier maak je jouw eigen Kleurtegeltableau dat je op elk moment kunt veranderen of uitbreiden.

Met oog voor milieu en maatschappij

Kleurtegels zijn geproduceerd met oog voor milieu en maatschappij. Het Stone Paper waarop je kleurt is houtvrij en wordt energiezuinig geproduceerd. Het drukwerk wordt gedaan in Nederland waar strenge eisen gelden ter bescherming van het milieu. Voor het verpakken van Kleurtegels werken we samen met een bedrijf waar mensen met een beperking vakkundig worden begeleid naar een mogelijke re-integratie op de arbeidsmarkt.

Eenvoudig bestellen