Sale!

Duinen Kleurboekje + Bruynzeel Expression Aquarel

24,90  22,50 

Duinen Kleurboekje
Kleurboek voor Volwassenen No. 4
+
Bruynzeel Expression Aquarel 
12 aquarelpotloden

Moederdag tip!
Bestel t/m 7 mei 2015, dan sturen
wij je bestelling vrijdag op!

Prijs incl. 6% btw

ISBN 978-90-819460-5-6

 

SKU: A01 Bekijk alle: , ,

Beschrijving

De kleurplaten uit het Duinen Kleurboekje heeft kunstenares Greet Haasnoot gemaakt naar illustraties uit een meer dan 100 jaar oud boek: Geïllustreerde Flora van Nederland door E. Heimans, H.W. Heinsius en Jac. P. Thijsse. Ze koos de bloemen en planten uit die ze dagelijks tegenkomt in de duinen bij Katwijk aan Zee zoals het Herderstasje, Madeliefje, de Bolderik, Brandnetel of de Ruige Klaproos. Het kleurboekje is op A5 formaat en met een zwarte ringband gebonden, zodat het goed openvalt en te kleuren is. Er zit een klein wenskaartje bij en een koordje om het op te hangen. De laatste pagina is bedrukt met afwrijfsels van de gevleugelde vruchten van de Esdoorn, die we ook wel kennen als propellertjes.

In oplage van 100 stuks, met liefde gemaakt.

In dit blik van Bruynzeel zitten 12 aquarel kleurpotloden van hoge kwaliteit met een sterke, dikke 2,9mm stift van hoogwaardige pigmenten. Daardoor geven ze extra veel kleur af. Het pigment is volledig oplosbaar met water. Met de kleurpotloden kun je zowel droog als nat kleuren. In het blik zit naast de twaalf kleurpotloden ook een penseel.

Kleuren Bruynzeel Expression Aquarel 12 stuks

Alle producten van Kleurboek voor Volwassenen worden geproduceerd met oog voor milieu en maatschappij. Het papier is houtvrij, milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gecertificeerd. Het druk- en print werk wordt gedaan in Nederland waar strenge eisen gelden ter bescherming van het milieu. Voor de realisatie van dit kleurboekje werkten we samen met Mobi, een bedrijf waar mensen met een beperking vakkundig worden begeleid naar een mogelijke re-integratie op de arbeidsmarkt.

Duinen Kleurboekje 4 met de hand gestempeld