Kleurtegels Navulpakket Randmotief

15,00 

Randmotief

4 Kleurtegels van 20x20cm
en 8 Kleurtegels van 20x10cm
als navulling op Kleurtegels

Prijs incl. 21% btw

SKU: T03B Bekijk alle:

Beschrijving

Navulpakket “Randmotief” voor jouw eigen set Kleurtegels. Kleurtegels zijn een nieuwe, verrassende manier van kleuren voor volwassenen. Negen fraaie motieven uit Istanbul wachten op jouw kleurinspiratie.

Kleurtegels

Kleurtegels zijn watervast wat betekent dat je ook aquarelpotloden of verf kunt gebruiken. Je kunt ze eenvoudig aan elkaar bevestigen en ophangen. Zo creëer je jouw unieke Kleurtegeltableau!

De motieven op de Kleurtegels in dit pakket komen uit Istanbul. Greet Haasnoot verzamelde bloemmotieven van het prachtige oude tegelwerk in deze stad.

Elk doosje Kleurtegels bevat het ophangsysteem van IXXI. Zo kun je de Kleurtegels eenvoudig aan elkaar bevestigen en ophangen. Op die manier maak je jouw eigen Kleurtegeltableau dat je op elk moment kunt veranderen of uitbreiden.

Kleurtegels zijn geproduceerd met oog voor milieu en maatschappij. Het Stone Paper waarop je kleurt is houtvrij en wordt energiezuinig geproduceerd. Het drukwerk wordt gedaan in Nederland waar strenge eisen gelden ter bescherming van het milieu. Voor het verpakken van Kleurtegels werken we samen met een bedrijf waar mensen met een beperking vakkundig worden begeleid naar een mogelijke re-integratie op de arbeidsmarkt.